AllesThuis logo
Gebruikersnaam:
Paswoord:


Nog niet ingeschreven? klik hier (paswoord vergeten)
 [-]Thuizen (27)
  [+]Antwerpen (10)
  [-]Brabant Wallon
  [-]Brussels gewest
  [-]Hainaut
  [-]Liege
  [+]Limburg (2)
  [-]Namur
  [+]Oost-Vlaanderen (5)
  [+]Vlaams Brabant (7)
  [+]West-Vlaanderen (3)
Cideris: de cider webwinkel in BelgiŽ. Cideris: The cider webshop in Belgium
Kamer in goed gelegen woonhuis met tuin (Mechelen) (719 keer bezocht)
Preview
Plaats: 2800 - Mechelen
Prijs: 300 Euro
Geplaatst: door Hendrik op 29-08-16 2016m 12:24
Type: Huis
Straat:
Aantal kamers: 3
Tuin: Ja
Terras: Ja
Garage: Nee
Reageren op dit zoekertje
PreviewPreviewPreviewPreviewPreview
LIGGING: rustige woonwijk vlakbij het centrum, in groene omgeving. Winkels, openbaar vervoer, park (Tivoli), etc, alles nabij. Met de fiets sta je op 5 minuten in het centrum. Met de auto ben je even snel op de E19. Gratis parking ten alle tijde vlak voor de deur.

GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTE(S): inkomhal, volledig uitgeruste keuken (afwasmachine :-)), living, badkamer, apart toilet, ruim terras, tuin, berging, trap, kelder, zolder.

KAMERS: de grootste kamer (Ä325) is deels gemeubeld (dubbel bed/zetel, kast, bureau/stoel), georiŽntateerd naar zuiden en onmiddellijk beschikbaar.
Datum beschikbaarheid van de andere kamer (Ä275) is nog niet duidelijk. Beide kamers werden recent gerenoveerd.

SAMENHUIZEN: iedereen is vrij om te doen wat men wil. Hoewel gezamenlijke activiteiten (bv. koken, sporten) kunnen maar allerminst moeten, is het de bedoeling dat de financiŽle motivatie niet de enige drijfveer is. Goede afspraken en sfeer primeren.

GEZOCHT: om het soortelijk evenwicht te bewaren en daarbij het motto 'ladies first' te huldigen, en om verder ook wat de 'sync' met de 2 huidige bewoners te bewaren: idealiter een rustig(e) vrouw/meisje, tussen de 25 en 35 jaar (liefst zonder kinderen, huisdieren, al te exotische werkuren of de gewoonte wilde feestjes te geven :-))

Copyright 2005-2010 Symen Voet | Powered by Forcix | Allesthuis.be::Thuizen | Vragen, problemen, opmerkingen: info@allesthuis.be