AllesThuis logo
Gebruikersnaam:
Paswoord:


Nog niet ingeschreven? klik hier (paswoord vergeten)
 [-]Thuizen (27)
  [+]Antwerpen (10)
  [-]Brabant Wallon
  [-]Brussels gewest
  [-]Hainaut
  [-]Liege
  [+]Limburg (2)
  [-]Namur
  [+]Oost-Vlaanderen (5)
  [+]Vlaams Brabant (7)
  [+]West-Vlaanderen (3)
Cideris: de cider webwinkel in België. Cideris: The cider webshop in Belgium
http://www.samenhuizen.be/mansion-zoekt-huisgenootjes (840 keer bezocht)
Plaats: 3000 - Leuven
Prijs: 350 Euro
Geplaatst: door leuven.samenhuizen op 12-07-17 2017m 11:11
Type: Huis
Straat: Vengertraat 69
Aantal kamers: 1
Tuin: Ja
Terras: Ja
Garage: Nee
Reageren op dit zoekertje
Kamers variëren van 350 tot 650€ (afhankelijk van kamergrote (kleinste 13m2 en grootste 45m2)) en de prijs is exclusief kosten (65€)
Hallo daar! Wij zijn Team Mansion House, momenteel wonen wij met 5 bewoners en 2 hondjes (pupy Nora en Waldo)(allebij niet in woongedeeltes). Het huis is een rustieke, karaktervolle en gezellige villa vlak buiten Leuven centrum, op 50meter van een bushalte, dichtbij de autostrade en dichtbij Haasrode researchpark, maar toch extreem rustig en groen. Er zijn verschillende winkels en supermarkten op wandelafstand te bereiken. Het huis bestaat uit 1 ruime living (80m2), mooie keuken, badkamer met ligbad en 2 lavabo's, douchekamer, 3 toiletten (op elk verdiep douchemogelijkheden en toilet) en een grote tuin, een kelder met veel mogelijkheden (200m2) en 10 slaapkamers. Er zijn nog 5 kamers vrij vanaf 1 augustus. De gemeenschappelijke delen zijn bemeubeld de privé kamers niet. Domicilie verplicht. We zijn opzoek naar iedereen die graag rustig thuis wil kunnen komen, goed kan lachen en ook kan genieten van andermans gezelschap.
meer info zie: http://www.samenhuizen.be/mansion-zoekt-huisgenootjes

Copyright 2005-2010 Symen Voet | Powered by Forcix | Allesthuis.be::Thuizen | Vragen, problemen, opmerkingen: info@allesthuis.be