AllesThuis logo
Gebruikersnaam:
Paswoord:


Nog niet ingeschreven? klik hier (paswoord vergeten)
 [-]Thuizen (27)
  [+]Antwerpen (10)
  [-]Brabant Wallon
  [-]Brussels gewest
  [-]Hainaut
  [-]Liege
  [+]Limburg (2)
  [-]Namur
  [+]Oost-Vlaanderen (5)
  [+]Vlaams Brabant (7)
  [+]West-Vlaanderen (3)
Cideris: de cider webwinkel in BelgiŽ. Cideris: The cider webshop in Belgium
Gezellige kamer te huur in rijhuis met grote tuin in een rustige straat in Leuven-Centrum (810 keer bezocht)
Plaats: 3000 - Leuven
Prijs: 420 Euro
Geplaatst: door veerlerut op 06-07-18 2018m 10:29
Type: Huis
Straat: Noormannenstraat
Aantal kamers: 3
Tuin: Ja
Terras: Ja
Garage: Nee
Reageren op dit zoekertje
Hallo!

Wij verhuren een lichte, ruime en gezellige kamer in een licht, ruim en gezellig (gemeenschaps)huis met grote, zuidgerichte tuin gelegen in de Noormannenstraat in Leuven.

De Noormannenstraat is een rustige zijstraat van de Brusselsestraat. Hierdoor ligt de woning op wandelafstand (10 minuten) van de Oude Markt enerzijds, en dichtbij het Lemmensinstituut, UZ Gasthuisberg en de grote uitvalswegen, anderzijds. Er bevindt zich een fietsenstalling vlak voor de deur. En er is in principe steeds parkeerplaats te vinden voor de deur / vlakbij (bewonerskaart of blauwe shijf).

Het huis zelf heeft een grote, rustige zuidgerichte tuin, met weids zicht over de stad. Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich de gemeenschappelijke ruimtes: een knusse living, ruime eetplaats, ruime keuken (recent vernieuwd), hal die naar de tuin leidt, apart toilet en badkamer (recent vernieuwd). Al deze ruimtes zijn bemeubeld en volledig uitgerust.

Op de eerste verdieping bevinden zich een nachthal en twee slaapkamers. De kamer die momenteel beschikbaar is, bevindt zich op deze verdieping en is gelegen aan de voorkant van het huis. Zij werd recent volledig opgefrist, heeft een mooie planchť-vloer, en kan bemeubeld gehuurd worden.
Op de bovenste verdieping bevindt zich nog een derde kamer. (Deze wordt momenteel verhuurd.)

Daarnaast zijn er nog twee kelders: De grootste is rudimentair ingericht als wasplaats, en omvat een wasmachine en droogkast. De kleine kelder wordt als extra voorraadkamer gebruikt.

De woongemeenschap bestaat uit 3 werkende volwassenen die rond de 30 jaar oud zijn.

Bovenop de huurprijs, wordt maandelijks EUR 110 aangerekend als voorschot op de vaste kosten (gas, water, elektriciteit, telenet en een kuisvrouw die tweewekelijks de gemeenschappelijke ruimtes onder handen neemt). Op jaarbasis wordt hiervan een afrekening gemaakt.

Word jij onze nieuwe huisgenoot?

Copyright 2005-2010 Symen Voet | Powered by Forcix | Allesthuis.be::Thuizen | Vragen, problemen, opmerkingen: info@allesthuis.be