AllesThuis logo
Gebruikersnaam:
Paswoord:


Nog niet ingeschreven? klik hier (paswoord vergeten)
 [-]Studeren (7)
  [-]Antwerpen
  [-]Brabant Wallon
  [-]Brussels gewest
  [-]Hainaut
  [-]Liege
  [+]Limburg (1)
  [-]Namur
  [-]Oost-Vlaanderen
  [+]Vlaams Brabant (5)
  [+]West-Vlaanderen (1)
Cideris: de cider webwinkel in BelgiŽ. Cideris: The cider webshop in Belgium
Huisgenoot gezocht kamer 14m2 Theresiastraat 31, Hasselt Ä365 (62 keer bezocht)
Plaats: 3500 - Hasselt
Prijs: 350 Euro
Geplaatst: door Tjitske op 09-10-19 2019m 15:44
Type: Appartement
Straat: Theresiastraat
Aantal kamers: 3
Tuin: Nee
Terras: Ja
Garage: Nee
Aantal plaatsen: 3
Aantal bewoners gezocht: 1
Reageren op dit zoekertje
Er komt in november een kamer vrij in ons appartement! We zoeken een nieuw vrouwelijk huisgenootje van tussen de 20 en 30 jaar. Student of werkend maakt niet uit (geen rokers!). Wij zijn zelf 2 dames van 27 jaar: ik kom oorspronkelijk uit Nederland en ik studeer hier biomedische wetenschappen, Maria PG komt uit Spanje en werkt hier.

Het appartement is recentelijk volledig gerenoveerd. De kamer is ruim 14 m2 en beschikt over een grote inbouw kastenwand, een bed met matras, nachtkastje, een tafel met 5 stoelen en een sofa. De eetkeuken bevat een eettafel, een koelkast met vriezer, wasmachine, combi-oven en keramische kookplaat. Ook is er een balkon met zitje, inpandige fietsenberging en lift aanwezig. De campus in Diepenbeek ligt op slechts 15 minuutjes fietsen en Dusartplein is zelfs maar 5 minuutjes kruipen.

De huurprijs is Ä365 per maand inclusief alle additionele kosten (o.a. gas-water-licht, onbeperkt internet, verzekering, wasmiddel, huishoudelijke artikelen). Domicilie is eventueel mogelijk.

Lijkt het je leuk om in dit appartement te wonen? Stuur een berichtje met een leuke intro over jezelf en wie weet zijn we toekomstige huisgenoten!

Copyright 2005-2010 Symen Voet | Powered by Forcix | Allesthuis.be::Studeren | Vragen, problemen, opmerkingen: info@allesthuis.be